Hvad er Bedsteprodukterne.dk?

Bedsteprodukterne.dk (BP) er et datadrevet hjælpeværktøj udviklet til at forbedre din shoppingoplevelse, når du handler online. I dag er der en hvilken som helst mængde information at tage hensyn til; blogs, fora, kommentarer, sociale medier, forhandleranmeldelser og mere. Og der er altid nye anmeldelser af hvert produkt. Det er næsten umuligt at holde styr på alt – og det kræver meget tid, energi og mental aktivitet at indsamle og gennemgå informationen.

Tanken bag BP var at udvikle en teknologi, der kan samle alle disse data og præsentere, hvilke produkter der har det bedste helhedsindtryk. Det betyder, at du hurtigt og nemt får et samlet billede af de produkter, de fleste kunder er mest tilfredse med.

For altid at holde oplysningerne om BP korrekte, scanner vi løbende alle større markedspladser og forhandleres sider. Vores algoritme bedømmer derefter hvert produkt ud fra kundevurdering, pris og popularitet, og vi viser herefter de produkter, der fik den højeste vurdering her på siden.

Vores mål er ganske enkelt - at gøre din indkøbsoplevelse så nem og behagelig som muligt. Vi ønsker også, at du kan spare både din tid og dine penge.

Hvis vi ser fremad, ser det meget lyst ud, vores læsere køber i stigende grad produkter, som vi anbefaler, og antallet af returneringer er meget få.

Vi stræber altid efter at blive bedre og håber, at du vil kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forslag til forbedringer. Skriv venligst til os på:

info@bedsteprodukterne.dk


Vil du hjælpe os med at nå vores mål?

Her forklarer vi, hvordan du kan støtte vores arbejde.